LASERSKA EPILACIJA - TRAJNO UKLANJANJE DLAKA

  • Ukoliko MISLIŠ da te zanima laserska epilacija pročitaj barem prvih 10 rečenica ovoga teksta.
  • Ukoliko si SIGURAN/NA da te zanima laserska epilacija i želiš da istražiš apsolutno sve o tome pre nego što se odlučiš na svoj prvi tretman, biće ti potrebno 2 minuta i 50 sekundi da pročitaš ovaj tekst do samoga kraja.

 

Zerona centar se već 7 godina bavi laserskom epilacijom i za to vreme smo promenili 3 lasera i epilirali preko 15 000 ljudi. Aparat koji trenutno koristimo zove se Alma Soprano Ice, ima tržišnu cenu od 50 000 evra i smatra se najboljim laserom za epilaciju na svetu.

Ne, ovo nije priča "svaki ciga svoga konja hvali" jer mi nismo proizveli ovaj uređaj, mi smo kupci, i imali smo mogućnost izbora da kupimo koji god hoćemo aparat za naš centar, i odlučili smo se upravo za ovaj iako je ubedljivo najskuplja opcija na tržištu.

ZAŠTO VAM SVE OVO GOVORIMO?

Zato što su u poslednje vreme društvene mreže preplavljenje reklamama za trajno uklanjanje dlačica.

Tu se nude popusti i po 60-70%, opcije platis 3 dobijes 3 gratis i ostali slični pokušaji brze prodaje, i pritom svi tvrde kako je njihov aparat najbolji, najnoviji, jedini bezbolan, klinički ispitan.

Međutim u velikom broju (nažalost) slučajeva se dešava da pojedini preduzetnici iskoriste zaštićena imena velikih i ozbiljnih tehnologija i proverenih proizvođača i nude "iste" procedure ili na kineskim kopijama uređaja ili na aparatima koje su proizvele kompanije koje su svojim tehnološkim razvojem decenijama daleko od vodećih brendova.

Pre nego što se odlučite za tretman, istražite svaki od tih aparata pretragom na engleskom jeziku na Googlu.

Ozbiljan brend mora da ima svoj web sajt, istoriju proizvodnje ovih uređaja, mnoštvo centara u svetu koji koriste isti, komentare stručnjaka iz oblasti estetske medicine (čija imena takođe istražite na Googlu).

Ukoliko ne nađete sve ove stvari o aparatu i firmi koja ga proizvodi treba da Vam se upali crvena lampica za upozorenje da nešto nije u redu.

Ne treba zaboraviti da epilacijom delujemo na kožu kao najveći organ našeg tela, opekotine, atrofije tkiva ili fleke nisu nešto što treba da bude rezultat estetskog tretmana.

Nas ove zloupotrebe mnogih centara u Beogradu ne pogađaju poslovno jer 90% naših termina je rasprodato danima unapred i mi NIKADA ne dajemo popuste na epilaciju (osim 8.marta i u sličnim specijalnim prilikama) jer nemamo potrebe da na taj način privlačimo ljude, pritom epilacija kod nas nije nikakav luksuz, cene su nam daleko od toga.

Medjutim nekada nam zasmeta to što ulažemo ogromne svote novca kako bi ZAISTA imali najsavremeniju aparaturu trenutno dostupnu na svetu, dok pojedini centri pišu šta im je volja na svojim reklamama i sajtovima obmanjujući tako potencijalne klijente i bacajući senku na pravi kvalitet.

 

Hajde sada da vam objasnimo kako izgleda ceo proces trajnog uklanjanja dlačica kao i zašto je Alma Soprano ice najbolji laser na svetu za tretman epilacije... 

LASERSKA EPILACIJA - ISKUSTVA

Postoje 2 vrste epilacije

1. Laserska epilacija - Najmoderniji metod, trajno uklanja dlake!

2.Svetlosna - IPL metoda

IPL aparat NEMA MOGUĆNOST da trajno ukloni dlačice, već ih samo uspavljuje!
Budite svesni da 90% salona u Beogradu reklamira i koristi aparate sa IPL tehnologijom.


Ljudi koji nisu upoznati sa razlikom izmedju IPL aparata i pravog medicinskog lasera, su nakon POKUŠAJA da trajno uklone dlačice (u salonima koji imaju IPL aparat) doživeli veliko razočarenje i stekli pogrešan utisak da je epilacija prevara.


Epilacija nije prevara, samo treba dobro znati razliku i mogućnost izmedju Laserske epilacije i IPL epilacije.

KAKO FUNKCIONIŠE?

Laserski snop deluje na folikul dlake i uništava ga te dlaka ispada iz korena i onemogućen joj je dalji rast.
Nakon prvog tretmana otpada 20-30% dlačica, svakim sledećim tretmanom broj dlačica se sve više razredjuje.

KOLIKO JE TRETMANA POTREBNO I DA LI DLAČICE APSOLUTNO ZAUVEK NESTANU?

U zavisnosti od tipa dlačica i stepena maljavosti prosečno je potrebno 3-6 tretmana do postizanja punog efekta.
Za regije sa jačim dlakama potrebno je manje tretmana, dok je za lice potreban koji tretman više.

Posle poslednjeg tretmana epilacije apsolutno je sigurno da dlačice više nikada neće rasti ni u prilibližnom obimu kao pre započinjana tretmana, naravno da poneka "najupornija" dlaka preživeti, međutim znajte da je efikasnost uklanjanja veća od 90%...

Zbog tih eventualno preostalih 10% najupornijih dlačica tretman se može ponoviti nakon godinu, godinu ipo dana i to samo na tačkama gde su ostale malje...

POSLE KOLIKO SU UOČLJIVI PRVI REZULTATI?

Posle 10-ak dana nakon epilacije dlaičice će početi da otpadaju, moći ćete da ih uhvatite prstima i bukvalno izvučete iz korena .

Dlake će sporije rasti, biće tanje i proređenije.

NA KOLIKO SE RADI TRETMAN?

Razmak između tretmana je 6-8 nedelja, u međuvremenu ne čupati dlake iz korena pincetom i voskom već isključivo brijati.

KOJE SU NAJČEŠĆE TRETIRANE REGIJE?

Epilacija prepona, nogu I pazuha bili su najpopularniji tretmani u našem centru tokom 2018.godine!

KOJI LASER KORISTI EPILACIJA ZERONA BEOGRAD U SVOM CENTRU?

Najsavremenija tehnologija medju svim laserima za epilaciju.

ALMA SOPRANO ICE

laserska epilacija

Primenjuje se u najprestižnijim klinikama i centrima širom sveta

Ono sto ga izdvaja od konkurentskih lasera su sledeće stavke:

  1. Zahvaljujući posebnom sistemu za hladjenje osećaj bola je eliminisan kao i rizik od iritacija i opekotina.
  2. Svojim sistemom rada se prilagodjava svim bojama i tipovima kože i dlačica.
  3. Može se koristiti čak i na preplanuloj koži – nema potrebe čekati da koža bude svetla.
  4. Zahvaljujući veličini sonde i brzini klika vreme trajanja tretmana je prepolovljeno!

DA LI JE TRETMAN BOLAN?

epilacija prepona

NA SKALI OD 0 DO 10

Prosečan stepen bola na uzorku od ukupno 100 naših klijenata je između 2 i 3

 

DA LI JE EPILACIJA PAMETNA INVESTICIJA?

Tretman laserskog uklanjanja dlaka je prvi put primenjen u Americi 1996.godine, patentirao ga je dr Richard Rox Anderson sa ‘’MIT’’univerziteta.

Vremenom je njegova efikasnost postajala sve bolja dok se cena tretmana snižavala i trenutno je to jedna od najčešće primenjivanih kozmetičkih procedura u toj zemlji.

Kada je o našoj zemlji reč, trajno uklanjanje dlačica postaje sve popularniji tretman, pre svega zbog činjenice da to nije više procedura koja je rezervisana samo za veoma bogate ljude.

Hajde da napravimo poređenje, depilacija voskom ili brijanje sa jedne strane a sa druge laserska epilacija.

Kao primer uzećemo regiju pazuha kao jednu od najpopularnijih…

Formula za epilaciju pazuha glasi ovako:

Cena od 3500 rsd X 5 tretmana = 17 500 rsd

Budući da se tretman ponavlja na prosečno 6 nedelja hajde da kažemo da će poslednji (peti) tretman biti završen nakon 7 meseci (znajte da već nakon 2,3 tretmana dlačice gotovo da neće rasti, međutim zarad postizanja maksimalnog efekta radimo 5,6 tretmana)

 17 500 rsd ÷ 7 meseci = 2500 rsd mesečno

Toliki je vaš trošak za epilaciju pazuha na mesečnom nivou, a krajnji rezultat su trajno uklonjene dlačice sa tretirane regije..

Troškove cene I utrošenog vremena za depilaciju i brijanje ostavljamo da izračunate sami kao I da donesete zaključak, da li je epilacija pametna investicija…

- Budući da najveći broj naših novih klijenata dolazi preko preporuke starih koji su imali pozitivna iskustva, slobodno možemo reći da smo jedan od vodećih centara za lasersku epilaciju u Beogradu i zbog toga vam GARANTUJEMO REZULTATE!

EPILACIJA CENA

ŠTA KAŽU NAŠI KLIJENTI NA FACEBOOK-u


Dizajn Creative Web

Sva prava zadržana. 2019. Zerona.rs