LASERSKA EPILACIJA - TRAJNO UKLANJANJE DLAKA

 

Od sada niže cene velikih regija i do 30%

Zerona centar se već 12 godina bavi laserskom epilacijom i za to vreme smo promenili 3 lasera i epilirali preko 60 000 ljudi.

Ukoliko si SIGURAN/NA da te zanima laserska epilacija i želiš da istražiš apsolutno sve o tome pre nego što se odlučiš na svoj prvi tretman, biće ti potrebno 2 minuta i 20 sekundi da pročitaš ovaj tekst do samoga kraja.

LASERSKA EPILACIJA TOKOM LETA, DA MOGUĆE JE!

Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji, lasersku epilaciju je sada moguće raditi i tokom leta čak i na veoma tamnoj koži!

Upravo na tu temu smo specijalno za Blic.rs pričali sa dr Elajdža Kipronom iz Kenije, koji je u Srbiji studirao medicinu, a ovde živi i radi već 9 godina!

Čak iako epilaciju započnete u kasno proleće ili tokom leta, budući da se tretmani ponavljaju na 7 do 9 sedmica, već nakon prvog tretmana potrebu za brijačem ćete imati svega 2-3 puta mesečno.

Treba da znate da nakon urađenog tretmana epilacije dlačice najnormalnije nastavljaju svoj rast da bi tek nakon 12-14 dana počele da ispadaju iz korena a zatim da znatno sporije rastu sve do sledećeg tretmana. Dakle ako hoćete da tokom letovanja ne koristite brijač, epilaciju uradite minimum 12 dana pred put.

 

 

LASERSKA EPILACIJA - ISKUSTVA

Postoje 2 vrste epilacije

1. Laserska epilacija - Najmoderniji metod, trajno uklanja dlake!

2.Svetlosna - IPL metoda

IPL aparat NEMA MOGUĆNOST da trajno ukloni dlačice, već ih samo uspavljuje!
Budite svesni da 90% centara u Beogradu reklamira i koristi aparate sa IPL tehnologijom.

Ljudi koji nisu upoznati sa razlikom izmedju IPL aparata i pravog medicinskog lasera, su nakon POKUŠAJA da trajno uklone dlačice (u centrima koji imaju IPL aparat) doživeli veliko razočarenje i stekli pogrešan utisak da laserska epilacija nema efekta.

 

Naši stari klijenti pevač "Lexington benda" Bojan Vasković i njegova supruga Aleksandra, podelili su sa nama svoja iskustva o laserskoj epilaciji u video klipu koji je pred vama.

 

KAKO FUNKCIONIŠE?

Nakon prvog tretmana primetna je najveća promena kada otpada 20-30% dlačica, kako tretmani odmiču broj dlačica oscilira pa u nekim momentima deluje da ih ima više a u nekim manje, razlog tome su nove generacije dlaka koje se smenjuju sa starim uništenim.

Upravo iz tog razloga je potrebno uraditi punu seriju kako bismo svaku od generacija dlaka uspeli da uništimo.

KOLIKO JE TRETMANA POTREBNO I DA LI DLAČICE APSOLUTNO ZAUVEK NESTANU?

U zavisnosti od tipa dlačica i stepena maljavosti najčešće je potrebno oko 7 tretmana do postizanja punog efekta kod žena, dok je kod muškaraca potreban koji tretman više.

Za regiju lica kod žena najčešće je to 8 tretmana.

Posle poslednjeg tretmana epilacije apsolutno je sigurno da dlačice više neće rasti ni u prilibližnom obimu kao pre započinjana tretmana, naravno da će poneka "najupornija" dlaka preživeti, međutim znajte da je efikasnost uklanjanja od 80 do 90%.

Posle završenog procesa epilacije potrebno je raditi tzv tretman održavanja koji se radi jednom u godinu ipo do dve godine.

POSLE KOLIKO SU UOČLJIVI PRVI REZULTATI?

Posle 10-ak dana nakon epilacije dlaičice će početi da otpadaju, moći ćete da ih uhvatite prstima i bukvalno izvučete iz korena .

Dlake će sporije rasti, biće tanje i proređenije.

NA KOLIKO SE RADI TRETMAN?

Razmak između tretmana tela je 7-9 nedelja i ne sme biti veći od toga osim ako terapeut to ne odobri, u međuvremenu ne čupati dlake iz korena pincetom i voskom već isključivo brijati.

KOJE SU NAJČEŠĆE TRETIRANE REGIJE?

Epilacija prepona, nogu I pazuha bili su najpopularniji tretmani u našem centru tokom 2023.godine!

DA LI JE EPILACIJA BEZBEDNA, DA LI ZRAČI I UTIČE LI NA ŽLEZDE?

Laserska epilacija je nejonizujuće zračenje, a to je tip zračenja koji emituje mobilni telefon sa koga upravo čitate ovaj tekst, zatim, televizor, ili radio koji slušate u kolima.

Jonizujuće zračenje emituju rendgeni i radioaktivni izvori.

Dakle laserska epilacija kao takva ne utiče štetno na žlezde već isključivo na koren dlake I ni na šta drugo.

Tretman laserskog uklanjanja dlaka je prvi put primenjen u Americi 1996.godine, patentirao ga je dr Richard Rox Anderson sa "MIT" univerziteta i trenutno je to najčešće primenjivana kozmetička procedura na svetu.

Jasno vam je da laserska epilacija nikada ne bi  postigla toliku rasprostranjenost da se ne smatra apsolutno bezbednom procedurom.

KO NE BI SMEO DA RADI EPILACIJU?

Kontraindikacije su: trudnoća, rak, epilepsija, osobe koje koriste fotosenzitivne lekove, antikoagulanse, oboljenja kože, bolne i otečene vene, sveži ožiljci, metal u telu, npr fiksna proteza kada se radi regija lica. 

NEŠTO VIŠE O ALMA SOPRANO TITANIUM APARATU

Glavna stvar koja razlikuje ovaj aparat od SVIH DRUGIH proizvođača I čini ovaj uređaj najsavremenijom tehnologijom laserske epilacije na svetu:

 

HLAĐENJE = BEZBOLAN TRETMAN

Ovaj aparat poseduje sistem inverterskog hlađenja!

To znači da temperatura sonde (dela koji dolazi u kontakt sa kožom) pre započinjanja tretmana iznosi -3°C dok odmah nakon završetka tretmana ne prelazi 33° C.

Svi ostali aparati zagrevaju sondu na temperature od preko 40 ° C I nemaju mogućnost ovako brzog I efikasnog hlađenja I zbog toga je epilacija na njima bolna.

 

epilacija prepona

 

EPILACIJA CENA PO TRETMANU ŽENE

 *** Kod žena je prosečno potrebno 7 ponavljanja za postizanje punog efekta kod epilacije tela. Ukoliko se ispostavi da je baš Vama potreban 8.tretman, plaćaćete ga po 50% nižoj ceni ali samo ukoliko ste sve tretmane radili po protokolu u razmacima od 7 do 9 nedelja i ukoliko niste nijedan tretman otkazali ISTI DAN kada je on i trebao da bude odrađen (svoj tretman možete otkazati dan ranije kada i šaljemo poruku podsetnika na termin i molbu za potvrdu ili otkazivanje istog).***

 

EPILACIJA CENA PO TRETMANU MUŠKARCI

Kod muškaraca je prosečno potrebno 9 ponavljanja za postizanje punog efekta kod epilacije tela ali su moguća odstupanja od ovog proseka. 

 


Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.