VENUS LEGACY

Venus Legacy multipolarna radiofrekvencija  je anticelulit uređaj  kojim se bezbolnom metodom zagreva potkožno tkivo do čak 43 °C

Venus Legacy ima odobrenje od strane FDA (Food and Drug Administration) uprave za hranu i lekove SAD-a kao neinvaznivni aparat za smanjenje celulita I preoblikovanje.

Venus Legacy ima odobrenje od strane ALIMS-a (Agencija za lekove i medicinska srestva Srbije) kao neinvaznivni aparat za smanjenje celulita I preoblikovanje

 

KOME SU NAMENJENI OVI TRETMANI

  • Osobama koje žele da zategnu pojedine zone na telu kao sto su na primer stomak, zadnjica, butine ili nadlaktice
  • Majkama koje žele da vrate čvrstinu u predelu stomaka koju su imale pre trudnoće.
  • Namenjen je svima koji imaju fibrozni ili površan celulit ili masne depoe na određenim regijama.

 

KAKO FUNKCIONIŠE

Venus Legacy je zasnovan na četiri ključne tehnologije.

  • Multipolarna frekvencija toplotnom energijom koja dopire do različitih dubina tkiva podstiče razgradnju masnih depoa i celulita.
  • VariPoulse tehnologija zahvaljujući vakumu četvorostepene jačine može da prodre u dublje slojeve tkiva stimulišući limfotok i krvotok, čime se podiže tonus kože i tkiva.
  • Pulsirajuća elektromagnetna polja regenerišu kožu, poboljšavajući njenu teksturu i izgled.
  • Real Time Thermal Feedback  Konstantno prati temperaturu zagrejanog tkiva i time vodi računa o sigurnosti i bezbolnosti procedure različitih tipova kože.

 

KAKAV JE OSEĆAJ TOKOM VENUS LEGACY TRETMANA

Tretman Venus Legacy aparatom je veoma prijatan i bezbolan, traje od 30 do 60 minuta u zavisnosti koje se sve regije tela tretiraju. Odmah nakon tretmana se možete vratiti svakodnevnim aktivnostima.

 

KAKVE REZULTATE MOGU OČEKIVATI

Ovo je najvažnije ali i najosetljivije pitanje svakoga klijenta. Svaka osoba ima koristi od Venus Legacy tretmana, naravno da se rezultati mogu razlikovati, od prosečnih do drastičnih. 

Upravo zato, pre započinjanja tretmana potrebno je da dodjete na besplatne konsultacije sa našim terapeutima.

Cilj konsultacija je sticanje uvida u vaše zdravstveno stanje ali i stepen gojaznosti odnosno stepen celulita koji je prisutan u tkivu, on se može jednostavnom metodom podeliti u 4 stadijuma. 

Logično je da će osobe u 4. stadijumu gubiti više centimetara u obimu nego neko u 1. stadijumu, prosečni rezutat bi bio 3-4 cm po tretiranoj regiji nakon mini serije od 3 tretmana.

Nakon konsultacija i pregleda, na osnovu građe vašeg tela, fizičkog i zdravstvenog stanja bice vam preciznije predstavljeno šta je to što možete da očekujete od tretmana Venus Legacy aparatom. 

 

POSLE KOLIKO MOGU DA OČEKUJEM PRVE REZULTATE I KOLIKO MI JE UKUPNO TRETMANA POTREBNO

Odmah nakon tretmana ćete primetiti osećaj lakoće u nogama I veću zategnutost kože koja će vam se činiti glatko i čvršće. Što se tiče smanjenja obima kao i prvih vidnih rezultata realan efekat možete očekivati posle 3 tretmana a najbolji nakon serije od ukupno 6 tretmana.

Optimalan broj tretmana zavisi od osobe do osobe, minimum bi bilo 3 dok je neki prosek 6 sesija.

 

NA KOLIKO SE PONAVLJAJU TRETMANI

Tretman Venus Legacy aparatom se radi na svakih 7 dana.

 

KO NE BI SMEO DA SE PODVRGNE TRETMANU

Osobe sa: pejsmejkerom, metalnim implantima na tretiranoj regiji, trenutnim ili ranijim oblicima malignih oboljenja, teškim srčanim bolesnicima. Trudnice, osobe koje imaju oboljenja kože koja uzrokuje zagrevanje, kao I psorijazu, osipe, ekceme, proširene vene. Osobe koje koriste antikoagulanse ili lekove koji indukuju fotosenzibilnost na izlaganje svetlosti ( kao što je tetraciklin)

 

CENA PO TRETMANU:

 

ZADNJA STRANA NATKOLENICA.......... 5000 RSD

KOMPLETNE NATKOLENICE.......... 9000 RSD

KOMPLETNE NATKOLENICE + GLUTEUSI.......... 12 000 RSD

KOMPLETNE NATKOLENICE + STOMAK.......... 14 000 RSD

 

STOMAK......... 5 000 RSD

GLUTEUSI.......... 5 000 RSD

LISTOVI.......... 5 000 RSD

RUKE.......... 5 000 RSD 

 

BLOG NAJNOVIJE

Zerona laser- preoblikovanje tela
Zerona laser- preoblikovanje tela

Pravi izbor za uklanjanje masnih naslaga i preoblikovanje tela je Zerona laser. Prilikom s...Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.