STA JE AWT TRETMAN

Terapija akustičnim talasima, poznatija kao Shockwave ili AWT (acoustic wave therapy), osmišljena je kao tretman u fizikalnoj rehabilitaciji, međutim, vremenom se ova revolucionarna metoda pokazala i kao sjajan anticelulit tretman.

Što je zapravo Shockwave terapija?

Shockwave terapija je neinvazivna tehnika koja koristi akustične talase visoke frekvencije do 5 bara, kako bi poboljšala cirkulaciju krvi čime se ubrzava metabolizam i podstiče prirodna regeneracija tkiva.

Ovaj tretman dokazano pomaže u smanjenju celulita i razgradnji masnih ćelija, takođe stimuliše proizvodnju kolagena koji utiče na elastičnost kože.

Zerona Centar koristi Shockwave uređaj Švajcarske kompanije Storz Medical koja je pionir u proizvodnji ovih uređaja.

 

KOME SU NAMENJENI TRETMANI

 

Ukoliko imate manji ili veći problem sa celulitom ili višak nagomilane vode na odredjenim regijama

 

KAKO DELUJE KAO ANTICELULIT TRETMAN 

 

Razbijanje masnih stanica: Shockwave terapija cilja masne naslage koje uzrokuju celulit. Visokoenergetski talasi prodiru duboko u tkivo, podstičući razgradnju masnih stanica i olakšavajući njihovo uklanjanje iz tela.

Poboljšanje cirkulacije krvi: Povećana cirkulacija krvi ključna je za smanjenje celulita. Shockwave terapija poboljšava protok krvi čime se ubrzava metabolizam ćelija, što kao rezultat daje brže uklanjanje masnih naslaga i vode iz tela.

Stimulacija kolagena: Kolagen je ključan za čvrstoću i elastičnost kože. Shockwave terapija podstiče proizvodnju kolagena, što rezultira poboljšanjem strukture kože i smanjenjem vidljivosti celulita.

 

KONTRAINDIKACIJE ZA PRIMENU AWT

 

Trudnice, hemofiličari, kardilovaskularna oboljenja, proteze ili predmeti od metala u telu, osteoporoza, proširene vene, maligna oboljenja ili istorija malignih oboljenja

 

 DETALJI OKO TRETMANA 

AWT tretman  prosečno traje oko 30-40 minuta.

Potrebno je od 5 do 10 tretmana za vidljive dugoročne rezultate.

Po završetku tretmana pacijent može da se vrati svakodnevnim aktivnostima.

Tretman se može izvoditi 2x nedeljno.

Za što kvalitetniju uspešnost tretmana preporučujemo kombinaciju sa limfnom drenažom tj. Presoterapijom i Venus Legacy aparatom.

CENA

Cena je 5000 rsd po tretmanu.

Jednim tretmanom AWT aparatom se tretira:

OPCIJA 1: SAMO PREDNJI DEO NATKOLENICA

ili

OPCIJA 2: SAMO ZADNJI DEO NATKOLENICA I GLUTEUS

 

 

BLOG NAJNOVIJE

Zerona laser- preoblikovanje tela
Zerona laser- preoblikovanje tela

Pravi izbor za uklanjanje masnih naslaga i preoblikovanje tela je Zerona laser. Prilikom s...Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.