Šta je elektrostimulacija?

Aparaturna stimulacija mišićnih vlakana putem električnih impulsa. Ovaj tretman omogućava kvalitetan mišićni rad bez opterećenja srca I kardiovaskularnog sistema, I uz minimalno opterećenje zglobova I tetiva, pri čemu sam mišić izvršava jaču kontrakciju od one koju postiže prilikom voljne radnje.

Za šta se ovaj tretman koristi?

Ovaj tretman je ustvari zamena za klasično vežbanje, namenjen zatezanju, učvršćivanju i oblikovanju stomaka, zadnjice I nogu. Pored izgradnje mišića, dolazi I do utroška masnih naslaga, a efekat je primetan već nakon prvog korišćenja.

Kako tretman elektrostimulacije izgleda?

Elektrode aparata se postavljaju na regiju koja se tretira. U toku tretmana, klijent se nalazi u relaksirajućem položaju, a subjektivni osećaj dejsta elektrostimulacije, jeste osećanje kontrakcije mišića nalik onome prilikom vežbanja.

Koji elektrostimulator koristimo?

Koristimo aparat švajcarske kompanije COMPEX, koja je preko 30 godina lider u oblasti aparata za mišićnu elektrostimulaciju I oporavak sportista. COMPEX EMS aparati emituju električne impulse visokog kvaliteta, što garantuje apsolutno bezbednu, komfornu I efikasnu stimulaciju mišića.

BLOG NAJNOVIJE

Zapošljavamo medicinsku sestru i fizioterapeuta
Zapošljavamo medicinsku sestru i fizioterapeuta

Zbog povećanog obima posla potrebna nam je medicinska sestra-tehničar za izvođenje tret...Alma Soprano Titanium
Alma Soprano Titanium

  Ukoliko niste zalutali na naš sajt istražujući metal titanijum jer se spr...


Laserska epilacija – Vazno je znati
Laserska epilacija – Vazno je znati

U ZERONA CENTRU Beograd možete bezbolno, bezbedno i trajno uraditi tretmane laserske epil...


Laserska epilacija
Laserska epilacija

Alma Soprano su globalno inovativni laseri , bazirani na tehnologiji svetlosne energije, r...Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.