ANTICELULIT MASAŽA

Anticelulit masažom razbijaju se nagomilane naslage u potkožnom tkivu, koje su i dovele do pojave celulita, a limfnom drenažom se odvode nagomilani toksini koji se nalaze oko ovog tkiva.

Na ovaj način, nakon adekvatnog broja ponavljanja tretmana problem celulita se rešava.

 

ZERONA anticelulit masažu i drenažu rade kvalifikovani i iskusni fizioterapeuti. Prilikom izvođenja anticelulit masaže od strane stručnog lica modrica na telu posle tretmana ne sme biti ili se u zahtevnijim slučajevima one pojave na vrlo maloj površini tela.

Tretmani anticelulit masaže traju prosečno 20 do 30 minuta. Da bi se pojačao efekat anticelulit masaže pre samog tretmana se radi ultrazvučna kavitacija.

Anticelulit masaže se izvode u seriji od minimum 10 ponavljanja, dan za danom ili na svaka 2 dana, zavisno od osobe do osobe.

Tokom trajanja terapija poželjno je piti minimum 2 litre vode dnevno kao i pridrzavati se plana ishrane koja zahteva manji unos ugljenih hidrata i natrijuma. Poštujući ovu proceduru efekat same masaže će biti znatno izraženiji.

Naš anticelulit paket koji uključuje anticelulit masaže i limfne drenaže možete pogledati na stranici MRŠAVLJENJE I ANTICELULIT TRETMANI

ANTICELULIT MASAŽA CENA

Cena anticelulit masaže ili limfne drenaže u Zerona centru iznosi 3500 rsd

BLOG NAJNOVIJE

Zerona laser- preoblikovanje tela
Zerona laser- preoblikovanje tela

Pravi izbor za uklanjanje masnih naslaga i preoblikovanje tela je Zerona laser. Prilikom s...Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.