Laserska epilacija

Alma Soprano su globalno inovativni laseri , bazirani na tehnologiji svetlosne energije, radiotalasa i ultrazvuka. Koriste se za estetske i hiruške potrebe.

Laserska epilacija medicinskim laserom, klinički dokazane efikasnosti, najnovije generacije Alma Soprano Ice , je neinvanzivna i najefikasnija metoda trajnog uklanjanja neželjenih malja i tretman je izbora svake savremene žene i muškarca.

Ovom najsavremenijom tehnologijom uz stručni rad lekara u ZERONA CENTRU  rešava se  trajno problem neželjenih malja na licu i telu, bez obzira na to da li su dlačice bele ili tamnije, kao i da li je vaša koža bela ili pocrnela od sunčanja.

 

Korišćenjem više laserskih talasnih dužina ova metoda  je  pravi izbor za trajno  rešavanje i uklanjanje različitih  tipova  dlačica, tokom cele godine.

Po čemu se laserska epilacija Alma Soprano Ice  izdvaja od drugih laserskih epilacija ?

- Poseduje unapredjen sistem hladjenja, zahvaljujući kom je  bol minimaliziran!

- Najnovija tehnologija omogućava sigurnost i bezbednost, pa nećete imati neprijatne posledice kao što su opekotine

- Kombinacija istovremeno različitih talasnih dužina, daje mogućnost tretiranja i rešavanja problema dlaka drugačijeg pigmenta i debljine, što je unikatno za Srbiju.

- Talasne dužine i konstrukcija laserskih glava, omogućavaju da se tretiraju  različite boje kože po čemu smo jedinstveni na našoj teritoriji.

Laserskom epilacijom Alma Soprano Ice rešiće problem i  oni koji su imali ili imaju problem upalnih procesa korena dlake, koji nastaju nakon depilacija voskom  ili iz drugih razloga. Uklanjanjem korena dlake-folikula , nestaće uporne neprijatnosti nastale upalnim procesima i samim tim vaša koža će izgledati zdravije i lepše.

U ZERONA CENTRU imate priliku da se upoznate sa najnovijim laserom Alma Soprano Ice, koji predstavlja poslednju reč tehnologije.

Pod nadzorom lekara i kompetentnog medicinskog osoblja rešićete se zauvek neželjenih dlačica sa lica i tela.

Najnovija tehnologija Alma Soprano Ice  - Kako se trajno uklanjaju malje sa lica i tela

Alma Soprano Ice  je bezbedan, medicinski ispitan laser, najnovije  tehnologije , kojim se bezbolno i trajno uništavaju malje na celom telu i licu, bez obzira na njihovu boju ili boju kože.

 

Alma Soprano Ice laser koristi različite talasne dužine, što omogućava da se apsorbuju dlačice ispod kože i zatim toplotom trajno uništi folikul ( koren ) dlake, zajedno sa njenim DNK zapisom .

Pri tome ova vrhunska tehnologija , koja poseduje sistem hladjenja , omogućiće da tretman bude skoro bezbolan i bez neprijatnih posledica opekotina , po čemu smo unikatni u Srbiji.

Folikuli dlaka koje se nalaze u aktivnoj fazi rasta predstavljaju najbolji cilj za lasersku epilaciju. Treba napomenuti da se prosečno u fazi rasta (anagena faza) nalazi od 70-90 % dlaka (istovremeno), u fazi regresije (katagena faza) 1 %, a u fazi odmora, tj. ispadanja (telogena faza) 10-30 % dlaka.Da bi se folikul dlake uništio osim što mora biti u anagenoj fazi potrebno je da laser ima dovoljnu količinu energije i odgovarajuću talasnu dužinu , što Alma Soprano Ice laser obezbedjuje.

 

Talasne dužine i konstrukcija laserskih glava Alma Soprano Ice lasera daju  mogućnost tretiranja i rešavanja problema dlaka drugačijeg pigmenta i debljine i omogućavaju da se tretiraju  različite boje kože po čemu smo  jedinstveni u Srbiji.

U ZERONA CENTRU gde će vas dočekati naš tim lekara i  fizioterapeuta i sa savremenom laserskom tehnologijom možete se bezbedno i trajno rešiti svih neželjenih dlačica na licu i telu.

 

najnovija tehnologija, alma soprano ice ,uklanjaju malje,malje sa lica,malje sa  tela, laserom, laserska epilacija, bezbedna epilacija, bezbolna epilacija, rešiti svih malja, dlacica,  folikuli dlaka, sopranoace tehnologija, sopranoice laser

Alma Soprano Ice laser za trajnu epilaciju – Važno je znati

U ZERONA CENTRU možete se bezbolno, bezbedno i trajno rešiti malja sa lica i tela , bez obzira na njihovu boju i debljinu ili boju vaše kože, uz stručni rad naših lekara i najsavremenijom tehnologijom – Alma Soprano Ice laserom.

-Epilacija laserom je medicinska, najsavršenija  i najefikasnija metoda trajnog rešenja uklanjanja neželjenih malja na licu i telu

-Alma Soprano Ice je najsavremenija tehnologija medju svim laserima za epilaciju. Primenjuje se u najprestižnijim klinikama i centrima u svetu, a sada i kod nas

-U ZERONA CENTRU dočekaće vas lekar sa kojim ćete se konsultovati i koji će vas obavestiti o celoj proceduri i dati vam lične savete za negu vaše kože nakon tretmana

-Tretman epilacije Alma Soprano Ice laserom je minimalno bezbolan i bezbedan

-Da bi se postigao najbolji efekat 3-4 nedelje pre dolaska na lasersku epilaciju, ne treba uklanjati dlake iz korena (depilirati voskom ili čupati) niti izbeljivati. Dozvoljeno je koristiti depilacionu kremu, makazice, brijač i trimer

-Pri zakazivanju tretmana epilacije sa Alma Soprano Ice laserom, dobićete sva potrebna uputstva

-Lasersku epilaciju možete raditi počev od 18 godina starosti.

-Kada se zauvek rešite problema malja na neželjenim mestima na vašem telu, sve vreme koje biste odvojili za depilacije, kao i novac, možete investirati u neke vama lepe aktivnosti .

 

 

BLOG NAJNOVIJE

Zapošljavamo medicinsku sestru i fizioterapeuta
Zapošljavamo medicinsku sestru i fizioterapeuta

Zbog povećanog obima posla potrebna nam je medicinska sestra-tehničar za izvođenje tret...


Laserska epilacija – Vazno je znati
Laserska epilacija – Vazno je znati

U ZERONA CENTRU Beograd možete bezbolno, bezbedno i trajno uraditi tretmane laserske epil...


Alma Soprano Titanium
Alma Soprano Titanium

  Ukoliko niste zalutali na naš sajt istražujući metal titanijum jer se spr...


Laserska epilacija
Laserska epilacija

Alma Soprano su globalno inovativni laseri , bazirani na tehnologiji svetlosne energije, r...
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.