Alma Soprano Titanium

 

Ukoliko niste zalutali na naš sajt istražujući metal titanijum jer se spremate za kontrolni zadatak iz hemije već vas interesuje nešto više o aparatu za lasersku epilaciju Alma Soprano Titanium-u, onda ste na pravom mestu!

Naziv titanijum zvuči moćno, a to ovaj aparat itekako jeste!

Alma Soprano Titanium je trenutno najnoviji uređaj za lasersku epilaciju na tržištu I kao takav je najsavremenija tehnologija laserske epilacije na svetu.

Premijerno je prikazan na sajmu estetike u Parizu u februaru 2019.godine. Pet meseci kasnije, evo ga i u Beogradu, kod nas, u Zerona centru.

Tri su glavne stvari koje ralikuju ovaj aparat od SVIH DRUGIH proizvođača I čine ovaj uređaj najsavremenijom tehnologijom laserske epilacije na svetu.

TALASNA DUŽINA LASERSKOG SNOPA = EFIKASNOST NA RAZLIČITIM TIPOVIMA KOŽE I DLAČICA

Ranijih godina česta diskusija žena je bila vezana za tip lasera, pa su tako vrste uređaja delili na tzv Aleksandritske I Diodne.

Šta to ustvari znači?

Jednostavno rečeno to su dužine (dubine) laserskog zraka koje su određeni tipovi uređaja u stanju da postignu.

 Merna jedinica tih talasnih dužina je NM (nanometar)

  • Aleksandritski tip aparata ima dužinu laserskog snopa od 755 NM I dobar je za tretiranje pojedinih svetlijih nijansi dlačica.
  • Diodni tip aparata ima dužinu laserskog snopa od  810 NM I koristi se za jače I tamnije dlačice I nešto tamniju kožu.
  • Pored ova dva postoji I treći, u našoj zemlji manje poznat I zove se YAG, ovaj tip aparata ima dužinu laserskog snopa od 1064 NM I koristi se za najtamnije tipove kože (epilaciju na ovom aparatu mogu da rade čak I crnci) dakle idealna je za letnje uslove kada smo svi preplanuli.

Shvatili ste da se različite talasne dužine lasera primenjuju za različite tipove kože kao I za različite vrste I boje dlačica.

Na slici možete videti koji tip aparata utiče na odredjeni deo ‘’tela’’ dlačice. 

 

Pošto svi imamo I tanke I jače dlake na svom telu (kod nekoga dominiraju jedne kod nekoga druge) za najbolje rezultate epilacije potrebno je kombinovati sve 3 talasne dužine.

A sada ono glavno…

Alma Soprano Titanium je jedini aparat na svetu koji postiže sve 3 talasne dužine I to ISTOVREMENO.

Upravo zbog toga je to najsavremenija tehnologija laserske epilacije na svetu

Nijedan drugi proizvođač nije uspeo da postigne ovo što je kompanija Alma učinila.

Ovo je broj jedan stvar koju trebate da znate kada je reč o efikasnosti I tipovima kože I dlačica prilikom epilacije.

VELIČINA SONDE = TRAJANJE TRETMANA

Sondom aparata se naziva "crevo sa pištoljem" koji vrši kontakt sa kožom

Sonda je najosetljiviji deo aparata I ima finansijsku vrednost kao trećina samog uređaja. Sonda je potrošni deo na uređaju, korišćenjem ona vremenom gubi svoju snagu što direktno utiče na efikasnost tretmana I potrebno je menjati je nakon što odradi radnik vek propisan od proizvođača iste.

Veličina odnosno površina sonde je direktno povezana sa vremenskim trajanjem jednog tretmana epilacije.

Alma Soprano Titanium ima duplo veću sondu od svog predhodnika Alma Soprano Ice aparata, pa je tako vreme trajanja tretmana velikih regija kraće za 40%.

To znači da epilacija nogu sada umesto 45 traje 25 minuta!

HLAĐENJE = BEZBOLAN TRETMAN

Priču o sondi aparata nastavićemo I u ovom delu.

Kao što je vreme trajanja tretmana direktno povezano sa veličinom sonde, tako I hlađenje same sonde direktno utiče na to da li će epilacija biti bolna ili bezbolna.

Što je veća površina sonde to je teže ohladiti je.

Ko je imao priliku da u našem centru radi epilaciju na predhodnom modelu aparata Alma Soprano Ice, zna da je tretman bezbolan, I to smo do sada mnogo puta rekli a brojni naši klijenti i potvrdili.

Međutim dupliranjem površine sonde na Soprano Titanium aparatu bilo je potrebno poboljšati I hlađenje kako bi tretman ostao bezbolan baš kao što je I bio na Soprano Ice laseru.

Ovo je rešeno uvođenjem sistema inverterskog hlađenja!

To znači da temperatura sonde pre započinjanja tretmana iznosi -3°C dok odmah nakon završetka tretmana ne prelazi 33° C.

Svi ostali aparati zagrevaju sondu na temperature od preko 40 ° C I nemaju mogućnost ovako brzog I efikasnog hlađenja I zbog toga je epilacija na njima bolna.

Sve ove stvari nama su bile jasan znak da ponovo trebamo da se odlučimo za najnoviji model aparata kompanije Alma, I upravo to smo I učinili investiravši u junu 2019.godine u njihov najnoviji model aparata za epilaciju.

Sada je na vama da odlučite da li ćete se odlučiti za naš centar i Alma Soprano Titanium laser.

Ali pre nego što odlučite znajte jedno…

Kao što u čuvenom filmu "Lajanje na zvezde" profesor (Berček) ispituje"’Filozofa" o hemijskoj oznaci alkohola a zatim kaže svojim đacima"jel vidite s kakvim se predznanjem ide u kafanu", tako I vi, ne idite bez predznanja na tretmane laserske epilacije, jer bačen novac na neefikasne tretmane ali I opekotine I atrofije tkiva su poslednja stvar koju biste želeli da priredite svom džepu i svojoj koži.

 

BLOG NAJNOVIJE


Laserska epilacija – Vazno je znati
Laserska epilacija – Vazno je znati

U ZERONA CENTRU Beograd možete bezbolno, bezbedno i trajno uraditi tretmane laserske epil...


Alma Soprano Titanium
Alma Soprano Titanium

  Ukoliko niste zalutali na naš sajt istražujući metal titanijum jer se spr...


Laserska epilacija
Laserska epilacija

Alma Soprano su globalno inovativni laseri , bazirani na tehnologiji svetlosne energije, r...


Zapošljavamo medicinsku sestru i fizioterapeuta
Zapošljavamo medicinsku sestru i fizioterapeuta

Zbog povećanog obima posla potrebna nam je medicinska sestra-tehničar za izvođenje tret...Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.