Vise o mezoterapiji lica

Mezoterapija je sigurna, bezbedna i bezbolna  nehirurška  terapija,  kojom se vitamini, minerali, amino-kiseline, multivitamini, biljni preparati, hijaluronska kiselina, fat killer i fat burner, ubrizgavaju malim iglama u mezoderm , srednji sloj kože, po čemu je i sama terapija dobila ime.

Cilj Mezoterapije  je  podmlađivanje kože,koja postaje  hidrirana  i sa boljim tonusom, glatka i svilenkasta, bore se izravnjavaju ili umanjuju,  dok je u dubljim slojevima omogućena bolja cirkulacija i prokrvljenost kože, čime se i razmena materija odvija kvalitetnije. Preparatima kao sto su vitamini, minerali, amino-kiseline, Q-enzimi, hijaluronska kiselina… hrani se tkivo i tako stimuliše bolju proizvodnju kolagena  i elastina.

Prednost mezoterapije sa iglom je brže postizanje rezultata sa dugotrajnijim efektom, obzirom da aktivni preparati duboko prodiru , u središnji sloj kože , odakle i aktivnije ikvalitetnije deluju na metabolizam i ishranjenost svih slojeva kože.

 

 

Zbog postizanja jako dobrih rezultata kod velikog broja estetskih problema, mezoterapija je jedan od najpopularnijih tretmana za podmladjivanje i liftiranje lica u svetu.  Osim sto podmladjuje kožu lica, zateže je i umanjuje bore, mezoterapijom se uspešno uklanjanjaju  podočnjaci i  hiperpigmentacije kože.

Broj tretmana zavisi od stanja kože i problema. Za najbolji efekat je jako bitan individualan pristup.

 

Podmladite se u ZERONA CENTRU, gde će vam naš lekar u zavisnosti od stanja vaše kože i potreba, odrediti najbolju kombinaciju sastojaka koktela za mezoterapiju.

BLOG NAJNOVIJE

Promo dan nege lica 02.12.2017
Promo dan nege lica 02.12.2017

HAPPY DAY U ZERONA CENTRU U SUBOTU 02.12.2017.   Tretmani lica od 20-50% ...


Nega lica - Mezoterapija lica - Anti Aging Tretmani
Nega lica - Mezoterapija lica - Anti Aging Tretmani

Mezoterapija je sigurna, bezbedna i bezbolna nehirurška terapija, kojom se vitamini...


Vise o mezoterapiji lica
Vise o mezoterapiji lica

Mezoterapija je sigurna, bezbedna i bezbolna  nehirurška  terapija, ...Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.