Nega lica - Mezoterapija lica - Anti Aging Tretmani

Mezoterapija je sigurna, bezbedna i bezbolna nehirurška terapija, kojom se vitamini, minerali, amino-kiseline, multivitamini, biljni preparati, hijaluronska kiselina, fat killer i fat burner, ubrizgavaju malim iglama u mezoderm , srednji sloj kože, po čemu je i sama terapija dobila ime.

Cilj Mezoterapije je podmlađivanje kože, koja postaje hidrirana i sa boljim tonusom, glatka i svilenkasta, bore se izravnjavaju ili umanjuju, dok je u dubljim slojevima omogućena bolja cirkulacija i prokrvljenost kože, čime se i razmena materija odvija kvalitetnije. Preparatima kao sto su vitamini, minerali, amino-kiseline, Q-enzimi, hijaluronska kiselina… hrani se tkivo i tako stimuliše bolju proizvodnju kolagena i elastina.

Prednost mezoterapije sa iglom je brže postizanje rezultata sa dugotrajnijim efektom, obzirom da aktivni preparati duboko prodiru , u središnji sloj kože , odakle i aktivnije i kvalitetnije deluju na metabolizam i ishranjenost svih slojeva kože.

mezoterapija lica

Zbog postizanja jako dobrih rezultata kod velikog broja estetskih problema, mezoterapija je jedan od najpopularnijih tretmana za podmladjivanje i liftiranje lica u svetu. Osim sto podmladjuje kožu lica, zateže je i umanjuje bore, mezoterapijom se uspešno uklanjanjaju podočnjaci i hiperpigmentacije kože.

Broj tretmana zavisi od stanja kože i problema. Za najbolji efekat je jako bitan individualan pristup.

Podmladite se u ZERONA CENTRU, gde će vam naš lekar u zavisnosti od stanja vaše kože i potreba, odrediti najbolju kombinaciju sastojaka koktela za mezoterapiju.

BLOG NAJNOVIJE

Nega lica - Mezoterapija lica - Anti Aging Tretmani
Nega lica - Mezoterapija lica - Anti Aging Tretmani

Mezoterapija je sigurna, bezbedna i bezbolna nehirurška terapija, kojom se vitamini...


Promo dan nege lica 02.12.2017
Promo dan nege lica 02.12.2017

HAPPY DAY U ZERONA CENTRU U SUBOTU 02.12.2017.   Tretmani lica od 20-50% ...


Vise o mezoterapiji lica
Vise o mezoterapiji lica

Mezoterapija je sigurna, bezbedna i bezbolna  nehirurška  terapija, ...Dizajn Creative Web

Sva prava zadržana. 2023. Zerona.rs

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.