ZERONA BOOSTERI

Zerona boosteri su uspešna kombinacija termičkih efekata i biostimulativnog svetla, koji omogućavaju gubitak kilograma i centimetara.

Kao rezultat dolazi do realnog gubljenja masti iz organizma, a ne privremenog gubitka vode.

Metoda se zasniva na prirodnom biološkom dejstvu svetlosti koje osim za opšte smanjenje telesne težine ima i korektivno dejstvo na određene kritične regije (stomak, bokovi, butine, nadlaktice).

Zerona shape Booster lampe utiču na vidljivo smanjenje celulita, povećan dotok krvi u tkiva i uopšteno bolju cirkulaciju, detoksikaciju tela, podmladjuju kožu, smanjuju bolove u zglobovima i tetivama I imaju antiinflamatorni efekat.

Ovaj tretman pokazao se u praksi kao jedan od najefikasnijih načina skidanja viška masnih naslaga zahvaljujući moćnoj Zerona Shape tehnologiji dostupnoj ekskluzivno u našem centru.

Ova metoda ima dvostruko dejstvo:

1. Termolipoliza – intezivno dubinsko zagrevanje tkiva specifičnim svetlom koje pretvara mast u tečnost i podstiče lipolizu – oslobađanje masti iz masne ćelije

2.Foton – biostimulacija – fotoaktivacija biohemijskih procesa u regijama koje su direktno izložene delovanju svetlosti stvara brzu aktivaciju i revitalizaciju ćelija puneći ih novom energijom.

Sinergijski efekat ova 2 dejstva ima za rezultat poboljšanje cirkulacije u tkivima organizma što samim tim stvara mnogo pogodniju sredinu u telu za gubitak masnih naslaga.

Podvrgavanje svetlu je bezbedna i izuzetno prijatna metoda koja pokazuje svoje efekte već nakon 4 nedelje tretmana. Kao I kod hladnog Zerona lasera, potrebno je voditi računa o ishrani I pravilnom unosu vode, kao I umerenoj fizičkoj aktivnosti za maskimalan efekat. 

Booster lampe su idealan saveznik u mršavljenju i preoblikovanju tela i fantastično se nadopunjuju sa našim ostalim tretmanima tela.

Zerona booster lampe nalaze se u našim paketima za mršavljenje koje mozete pogledati na stranici MRŠAVLJENJE I ANTICELULIT TRETMANI

BLOG NAJNOVIJE

Može li molekul kolagena dovoljno dobro da prodre u kožu putem kreme?
Može li molekul kolagena dovoljno dobro da prodre u kožu putem kreme?

Kolagen je najrasprostranjeniji protein u ljudskom organizmu,i čini 40% svih belanačevin...


Intenzivni anticelulit program od 3 nedelje April 2017.
Intenzivni anticelulit program od 3 nedelje April 2017.

U susret toplijem vremenu pripremili smo za naše dame ponudu od 3 razlicita paketa ...


Zerona laser- preoblikovanje tela
Zerona laser- preoblikovanje tela

Pravi izbor za uklanjanje masnih naslaga i preoblikovanje tela je Zerona laser. Prilikom s...Dizajn Creative Web

Sva prava zadržana. 2020. Zerona.rs

Ponovo počinjemo sa radom od 27.aprila.

Termine možete zakazati na broj mobilnog ili putem Instagrama.