ZERONA BOOSTERI

Zerona boosteri su uspešna kombinacija termičkih efekata i biostimulativnog svetla, koji omogućavaju gubitak kilograma i centimetara.

Kao rezultat dolazi do realnog gubljenja masti iz organizma, a ne privremenog gubitka vode.

Metoda se zasniva na prirodnom biološkom dejstvu svetlosti koje osim za opšte smanjenje telesne težine ima i korektivno dejstvo na određene kritične regije (stomak, bokovi, butine, nadlaktice).

Zerona shape Booster lampe utiču na vidljivo smanjenje celulita, povećan dotok krvi u tkiva i uopšteno bolju cirkulaciju, detoksikaciju tela, podmladjuju kožu, smanjuju bolove u zglobovima i tetivama I imaju antiinflamatorni efekat.

Ovaj tretman pokazao se u praksi kao jedan od najefikasnijih načina skidanja viška masnih naslaga zahvaljujući moćnoj Zerona Shape tehnologiji dostupnoj ekskluzivno u našem centru.

Ova metoda ima dvostruko dejstvo:

1. Termolipoliza – intezivno dubinsko zagrevanje tkiva specifičnim svetlom koje pretvara mast u tečnost i podstiče lipolizu – oslobađanje masti iz masne ćelije

2.Foton – biostimulacija – fotoaktivacija biohemijskih procesa u regijama koje su direktno izložene delovanju svetlosti stvara brzu aktivaciju i revitalizaciju ćelija puneći ih novom energijom.

Sinergijski efekat ova 2 dejstva ima za rezultat poboljšanje cirkulacije u tkivima organizma što samim tim stvara mnogo pogodniju sredinu u telu za gubitak masnih naslaga.

Podvrgavanje svetlu je bezbedna i izuzetno prijatna metoda koja pokazuje svoje efekte već nakon 4 nedelje tretmana. Kao I kod hladnog Zerona lasera, potrebno je voditi računa o ishrani I pravilnom unosu vode, kao I umerenoj fizičkoj aktivnosti za maskimalan efekat. 

Booster lampe su idealan saveznik u mršavljenju i preoblikovanju tela i fantastično se nadopunjuju sa našim ostalim tretmanima tela.

Zerona booster lampe nalaze se u našim paketima za mršavljenje koje mozete pogledati na stranici MRŠAVLJENJE I ANTICELULIT TRETMANI

BLOG NAJNOVIJE

Može li molekul kolagena dovoljno dobro da prodre u kožu putem kreme?
Može li molekul kolagena dovoljno dobro da prodre u kožu putem kreme?

Kolagen je najrasprostranjeniji protein u ljudskom organizmu,i čini 40% svih belanačevin...


Intenzivni anticelulit program od 3 nedelje April 2017.
Intenzivni anticelulit program od 3 nedelje April 2017.

U susret toplijem vremenu pripremili smo za naše dame ponudu od 3 razlicita paketa ...


Zerona laser- preoblikovanje tela
Zerona laser- preoblikovanje tela

Pravi izbor za uklanjanje masnih naslaga i preoblikovanje tela je Zerona laser. Prilikom s...Dizajn Creative Web

Sva prava zadržana. 2020. Zerona.rs

Zbog trenutne situacije sa Korona virusom Zerona centar do daljnjeg obustavlja rad.

Pratite našu Instagram stranicu za sve nove informacije.