Zerona laser- preoblikovanje tela

Pravi izbor za uklanjanje masnih naslaga i preoblikovanje tela je Zerona laser. Prilikom samog tretmana sa ovom savremenom tehnologijom ne samo da gubite višak masnih naslaga nego i zatežete kožu i sprečavate nastanak strija.

Stimulacijom Zerona laserom, dolazi do cepanja ćelijskih membrana masnih ćelija i oslobadjanja raspadnih produkata iz njih, a da pri tom kapilari i druge ćelije ostaju netaknuti. Višak masnoća prirodno napušta telo kroz digestivni i limfni sistem, bez ikakvog zastoja i štetnih efekata.

Hladni laser i niskofrekventna tehnologija, koje obezbedjuje ERCHONIA , oblikovaće vaše telo i ukloniti masne naslage na bezbolan i bezbedan način.

Vidna promena u vašem izgledu, stimulisaće vas da promenite  životne navike, date prioritet boljem zdravlju i lepšem izgledu uvodeći u život primerenu fizičku aktivnost i pravilnu ishranu.

Brojna istraživanja pokazala su da pri tretmanu sa Zerona laserom postoji efekat sistemskog smanjenja masti u telu. Masne naslage se gube na nivou celog organizma, a ne samo u odredjenim regijama. Klinička ispitivanja sprovedena na Harvardu na čelu sa McKinney pokazala su da pacijent može izgubiti od 8 do 30 cm u obimu struka, stomaka, kukova i butina, što je i potvrdilo naše efikasne rezultate.

ZERONA LASER je posebno pogodan tretman i za žene u menopauzi, koje zbog promene hormonalnog statusa u velikom broju imaju nakupljene masne naslage na stomaku i  kritičnim regijama kao sto su kukovi, nadlaktice i podbradak, a koje se drugim tretmanima teško skidaju.

Nasuprot hiruškim zahvatima liposukcije, pri tretmanu sa Zerona laserom  ne dolazi do pojave podliva niti do oštećenja tkiva. Nema bola, a ni potrebnog vremena za oporavak. Nakon našeg tretmana možete se odmah vratiti vašim dnevnim obavezama.

nega tela, zerona laser, preoblikovanje tela, masnih naslaga,liposukcije,oštećenja tkiva, kapilari,tretman zerona, zerona, pojave podliva, oštećenja tkiva, masno tkivo, masno na stomaku, žene u menopauzi,hormonalnog statusa, sistemskog smanjenja masti,u obimu struka,obimu  stomaka,obimu  kukova, obimu butina, životne navike, lepšem izgledu, ćelijskih membrana, masnog tkiva

Zerona laser – Kako višak masti nestaje iz našeg tela?

Terapija Zerona laserom, dovodi do rastapanja masti i štetnih produkata koji se nalaze u masnim ćelijama. Pod uticajem laserskih zraka njihova membrana postaje privremeno porozna, omogućavajući tako, rastopljenim mastima da napuste ćeliju i akumuliraju se u medjućelijskom prostoru. Ćelijske membrane se ne oštećuju i posle 48 sati pore na njima se zatvaraju. Višak masti iz medjućelijskog prostora, telo prirodno izbacuje kroz digestivni i limfni sistem koji se dopunjuje uz nutricionističku podršku i limfnu drenažu, kao i unosom dovoljne količine vode .

Savetuje se pravilna ishrana u toku tretmana .

Neophodno je da se telo rehidrira i samim tim trebalo bi da se dnevno unese minimalno 2 litra vode.

Naši fizioterapeuti će adekvatnom limfnom drenažom, bila ona ručna ili pomoću aparata VelaSmooth, ubrzati izbacivanje toksina i limfni protok.

Veoma je važno da prilikom tretmana ovim niskofrekventnim, hladnim laserom, ne samo da gubite višak masnih naslaga, preoblikujete svoju figuru, nego i zatežete kožu i sprečavate nastanak strija.

 

Ne postoje poznati rizici povezani sa terapijom Zerona laserom .  Tretman nije bolan, već nasuprot tome, omogućiće vam relaksaciju, a pri odlasku sa tretmana osećaćete se lakši i poletniji zbog biostimulacije koja počinje u vašem telu.

U ZERONA CENTRU, uz naše lekare i fizioterapeute, tretmanom sa Zerona laserom, možete se osloboditi viška masnih naslaga, preoblikovati telo na bezbolan, neinvanzivan  i siguran način, pri čemu vam neće trebati vreme za oporavak.

Osećaj da ste skinuli masne naslage sa kukova, bedara, stomaka, ruku, ledja, podbratka …dakle sa celog tela, je fantastičan!!!

nega tela, zerona laser, preoblikovanje tela, masne naslage, , struka, stomaka  kukova, bedara, životne navike, lepšem izgledu, ćelijskih membrana, masnog tkiva , ledja,podbratka, rizici sa terapijom , niske frekvencije, tretman zerona, tretman , zerona, klinička ispitivanja, biostimulacije, gubljenju naslaga, masnih naslaga , strije,zateže kozu, laser, rastapanje masti, masnim ćelijama,

Zerona Laser – Preoblikovanje tela najnovijom tehnologijom

Erchonia je svetski lider u domenu lasera niske energije. Poslednjih 15 godina je fokusirana na razvojno-istraživački rad u saradnji sa svetski priznatim imenima iz oblasti medicine u cilju unapredjenja nauke o laserima niske energije.

Sprovedena su brojna ispitivanja koja dokazuju da su svi laseri ovog proizvodjača bezbedni po zdravlje, kao i da se njihovom primenom postižu izuzetno dobri rezultati.

Najnovije otkriće Erchonie je ZERONA LASER  sa neinvanzivnom metodom oblikovanja tela kojom se efikasno otklanja višak masnoća iz organizma bez pojave neželjenih efekata. 

ZERONA LASER je bezbedan i efikasan način za smanjivanje masti i daje izuzetne rezultate. Ispitivanja su utvrdila, kao i naša praksa, da tretmanom sa ovom savremenom tehnologijom, pacijent može izgubiti ukupno od 8 do 30 cm u obimu struka, stomaka, kukova i butina.

Pri tretmanu niskofrekventnim laserom postoji efekat sistemskog smanjenja masti, pa se gube masne naslage na nivou celog organizma, a ne samo na odredjenim regijama.

Tretman je bezbedan i nema loših posledica po zdravlje već naprotiv, ne dolazi do pojave podliva ni oštećenja tkiva.

Na ovom prikazu možete videti kako se oslobadja medjućelijski prostor izmedju masnih ćelija, koje se tretmanom sa ZERONA LASER-om  smanjuju, membrana  masne ćelije postaje porozna i omogućava propuštanje masnog sadržaja u njega, koji se zatim limfnom drenažom zajedno sa nakupjenim toksinima izbacuje iz tela.

Naš tim lekara i fizioterapeuta stoji vam na raspolaganju da uz pomoć revolucionarne tehnologije ZERONA LASERA preoblikujete telo i rešite problem viška masnih naslaga .

osmrtnicama ljubuški umrli ljubuški livno umrli osmrtnice grude osmrtnicama smrtovnice sarajevo smrtovnice visoko smrtovnice bihac smrtovnice jastuci madraci cvijeće horoscope vicevi sanovnik horoskop recepti cosmetics beauty lektire lektira knjige kalkulator

BLOG NAJNOVIJE

Zerona laser- preoblikovanje tela
Zerona laser- preoblikovanje tela

Pravi izbor za uklanjanje masnih naslaga i preoblikovanje tela je Zerona laser. Prilikom s...Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.