Turbo masaža

Turbo masaža je specifična i možda pomalo čudna ali zato i veoma efikasna tehnika u borbi protiv celulita i lokalizovanih masnih naslaga.

Spada u grublju proceduru i razbija one početne, najtvrdokornije naslage celulita i zbog toga je idealna kao uvod u ostale anticelulit tretmane Vela smooth aparat, klasičnu anticelulit masažu i limfnu drenažu. 

To je kombinacija upotrebe valjka sa vakumom, ruku profesionalca i specijalnih kozmetičkih preparata za eliminaciju celulita i preoblikovanja tela.

Izvodi se ponavljanjem brzih i jakih pokreta gnječenja i klizanja. Ovakva vrsta tretmana može se izvoditi samostalno ili u kombinaciji sa drugim tretmanima.

Turbo masažom se ubrzava cirkulacija krvi, povećava oksigenacija ćelija, poboljšava funkciju creva i smanjuje zadržavanje tečnosti u organizmu.

Takodje, ova vrsta masaže utiče na kvalitet kože, raspodeljuje hranjive materije kroz ubrzanje cirkulacije krvi, eliminiše mrtve ćelije kroz snažne ručne pokrete i hidrira kožu putem ulja koja se koriste za samu proceduru.

Trajanje i broj tretmana se mogu razlikovati u zavisnosti od potrebe svakog klijenta, zbog toga se pravi individualni plan i onda su rezultati zagarantovani.

Svaka sesija turbo masaže obično traje od 30 do 45 minuta, u zavisnosti od regije koja se tretira. Rezultati se mogu videti već posle prvog tretmana.

Trajanje i broj tretmana se mogu razlikovati u zavisnosti od potrebe svakog klijenta, zbog toga se pravi individualni plan i onda su rezultati zagarantovani.

Za razliku od maderoterapije koja grubim drvenim oklagijama često zna da ošteti krvne sudove na telu, turbo masaža koristi valjak sa gumenim ventuzama koje bolje prijanjaju tkivu i nema kontraidikacija koje klasične masaže oklagijama donose.

Praksa je pokazala da nakon turbo masaže, nastavak masiranja klasičnom, ručnom tehnikom, daje odlične rezultate.

Turbo masažu možete naći u nekim od naših najpopularnijih paketa za mršavljenje i eliminaciju celulita!

Za zakazivanje besplatnih konsultacija ili za više informacija pozovite nas na broj +38163226307

 

 

BLOG NAJNOVIJE

Može li molekul kolagena dovoljno dobro da prodre u kožu putem kreme?
Može li molekul kolagena dovoljno dobro da prodre u kožu putem kreme?

Kolagen je najrasprostranjeniji protein u ljudskom organizmu,i čini 40% svih belanačevin...


Intenzivni anticelulit program od 3 nedelje April 2017.
Intenzivni anticelulit program od 3 nedelje April 2017.

U susret toplijem vremenu pripremili smo za naše dame ponudu od 3 razlicita paketa ...


Zerona laser- preoblikovanje tela
Zerona laser- preoblikovanje tela

Pravi izbor za uklanjanje masnih naslaga i preoblikovanje tela je Zerona laser. Prilikom s...


  • KONTAKT
  • Mišarska 8, 11000 Beograd
  • +381 11 334 65 96
  • +381 63 226 307
  • info@zerona.rs

Dizajn Creative Web

Sva prava zadržana. 2016. Zerona.rs