Maderoterapija (masaža oklagijama)

Za razliku od svih ostalih salona i terapeuta u Srbiji, u Zerona centru se maderoterapija ne izvodi drvenim oklagijama. Razlog je taj sto gruba i kruta drvena oklagija često zna da ošteti krvne sudove na telu i efekat prijanjanja na kožu nije najbolji. 

 

Umesto drvenih oklagija mi koristimo valjak sa gumenim ventuzama koje bolje prijanjaju tkivu i nema kontraidikacija koje klasične masaže oklagijama donose.

Maderoterapija je specifična i možda pomalo čudna ali zato i veoma efikasna tehnika u borbi protiv celulita i lokalizovanih masnih naslaga.

Spada u grublju proceduru i razbija one početne, najtvrdokornije naslage celulita i zbog toga je idealna kao uvod u ostale anticelulit tretmane Vela smooth aparat, klasičnu anticelulit masažu i presoterapiju(limfnu drenažu)

To je kombinacija upotrebe valjka sa vakumom, ruku profesionalca i specijalnih kozmetičkih preparata za eliminaciju celulita i preoblikovanja tela.

Izvodi se ponavljanjem brzih i jakih pokreta gnječenja i klizanja. Ovakva vrsta tretmana može se izvoditi samostalno ili u kombinaciji sa drugim tretmanima.

Maderoterapijom se ubrzava cirkulacija krvi, povećava oksigenacija ćelija, poboljšava funkciju creva i smanjuje zadržavanje tečnosti u organizmu.

Takodje, ova vrsta masaže utiče na kvalitet kože, raspodeljuje hranjive materije kroz ubrzanje cirkulacije krvi, eliminiše mrtve ćelije kroz snažne ručne pokrete i hidrira kožu putem ulja koja se koriste za samu proceduru.

Trajanje i broj tretmana se mogu razlikovati u zavisnosti od potrebe svakog klijenta, zbog toga se pravi individualni plan i onda su rezultati zagarantovani.

Svaka sesija masaže oklagijama obično traje od 30 do 45 minuta, u zavisnosti od regije koja se tretira. Rezultati se mogu videti već posle prvog tretmana.

Trajanje i broj tretmana se mogu razlikovati u zavisnosti od potrebe svakog klijenta, zbog toga se pravi individualni plan i onda su rezultati zagarantovani.

Praksa je pokazala da nakon ovakve madero masaže, nastavak masiranja klasičnom, ručnom tehnikom, daje odlične rezultate.

Madero masažu možete naći u nekim od naših najpopularnijih paketa za mršavljenje i eliminaciju celulita!

Za zakazivanje besplatnih konsultacija ili za više informacija pozovite nas na broj +38163226307

 

 

BLOG NAJNOVIJE

Može li molekul kolagena dovoljno dobro da prodre u kožu putem kreme?
Može li molekul kolagena dovoljno dobro da prodre u kožu putem kreme?

Kolagen je najrasprostranjeniji protein u ljudskom organizmu,i čini 40% svih belanačevin...


Intenzivni anticelulit program od 3 nedelje April 2017.
Intenzivni anticelulit program od 3 nedelje April 2017.

U susret toplijem vremenu pripremili smo za naše dame ponudu od 3 razlicita paketa ...


Zerona laser- preoblikovanje tela
Zerona laser- preoblikovanje tela

Pravi izbor za uklanjanje masnih naslaga i preoblikovanje tela je Zerona laser. Prilikom s...Dizajn Creative Web

Sva prava zadržana. 2019. Zerona.rs