MEZOTERAPIJA LICA

***Nakon usvajanja novog zakona o antiaging medicini Zerona centar Beograd tretmane mezoterapije, lipolize, hijaluronskih filera i hemijskih pilinga, izvodi u saradni sa specijalističkom ordinacijom doktora medicine.***

***Nakon usvajanja novog zakona o antiaging medicini Zerona centar Beograd tretmane mezoterapije, lipolize i hijaluronskih filera izvodi u saradni sa specijalističkom ordinacijom doktora medicine.***

Mezoterapija lica je injekciona tehnika ubrizgavanja kombinacija vitamina, minerala, amino kiselina, hijaluronske kiseline i ostalih hranljivih sastojaka sa ciljem podmladjivanja kože lica.

Hranljivi sastojci koktela mezoterapije prodiru u slojeve kože u koje obične kozmetičke kreme ne mogu.

Kokteli koji se ubrizgaju prilikom tretmana ishranjujuju ćelije, povećavaju prokrvljenost i podstiču proizvodnju kolegena i elastina.

Zahvaljujući svemu navedenom, mezoterapija je odlična prevencija u borbi protiv starenja, kao i odličan dodatak redovnoj nezi i tretmanima podmladjivanja za jedar i mladolik izgled.

MEZOTERAPIJA ISKUSTVA?

Mezoterapija se koristi za popunjavanje bora, hidrataciju regije lica i vrata, podmladjivanje kože, podizanje mišićnog tonusa.

DA LI MEZOTERAPIJA BOLI?

Jedna od velikim prednosti mezoterapije je i što je u potpunosti bezbolna, prirodna procedura.

KOLIKO JE TRETMANA POTREBNO I KAKAV EFEKAT MOGU DA OČEKUJEM?

Broj tretmana je individualan i zavisi od stanja kože i potreba.

Prosečan broj tretmana je od 6-8, pri čemu tretmani mogu da se rade na svakih 7 dana.

Medjutim nakon pregleda i razgovora, lekar će odrediti tačan broj i dinamiku tretmana, kao i preporuku koktela za maksimalan efekat.

Kada je mezoterapija u pitanju, dostupna je i jedna fenomenalna kombinacija koja daje fantastične rezultate – MESOPEEL.

MESOPEEL je kombinacija dermatološkog pilinga i mezoterapije i idealan je za osobe koje dosta borave u zatvorenom prostoru, pušače, nakon povratka sa letovanja ili kada Vam je potrebna svežina i blistavost nakon iscrpljujućeg perioda.

Dermatološki piling uklanja površinski mrtvi sloj kože, čini površinu kože glatkijom I priprema je za mezoterapiju kako bi koža upila što više hraljivih sastojaka.

Mezoterapija hidrira i hrani kožu, dajući joj jedrinu, blistavost, hidrataciju.

Efekat je vidljiv odmah u vidu podmladjene kože zdravijeg izgleda i lepog sjaja.

 

BLOG NAJNOVIJE


Dizajn Creative Web

Sva prava zadržana. 2020. Zerona.rs