Trajna laserska epilacija Alma Soprano ice laserom

Alma Soprano Ice je bezbedan, medicinski ispitan laser, najnovije  tehnologije , kojim se bezbolno i trajno uništavaju malje na celom telu i licu, bez obzira na njihovu boju ili boju kože.

Alma Soprano Ice laser koristi različite talasne dužine, što omogućava da se apsorbuju dlačice ispod kože i zatim toplotom trajno uništi folikul ( koren ) dlake, zajedno sa njenim DNK zapisom .

Pri tome ova vrhunska tehnologija , koja poseduje sistemhladjenja , omogućiće da tretman bude bezbolan i bez neprijatnih posledica opekotina , po čemu smo unikatni u Srbiji.

Folikuli dlaka koje se nalaze u aktivnoj fazi rasta predstavljaju najbolji cilj za lasersku epilaciju. Treba napomenuti da se prosečno u fazi rasta (anagena faza) nalazi od 70-90 % dlaka (istovremeno), u fazi regresije (katagena faza) 1 %, a u fazi odmora, tj. ispadanja (telogena faza) 10-30 % dlaka.

Da bi se folikul dlake uništio osim što mora biti u anagenoj fazi potrebno je da laser ima dovoljnu količinu energije i odgovarajuću talasnu dužinu , što Alma Soprano Ice laser obezbedjuje.

Talasne dužine i konstrukcija laserskih glava Alma SopranoIce lasera daju  mogućnost tretiranja i rešavanja problema dlaka drugačijeg pigmenta i debljine i omogućavaju da se tretiraju  različite boje kože po čemu smo  jedinstveni u Srbiji.

 

U ZERONA CENTRU gde će vas dočekati naš tim lekara i  fizioterapeuta i sa savremenom laserskom tehnologijom možete se bezbedno i trajno rešiti svih neželjenih dlačica na licu i telu.

SAZNAJTE VIŠE KLIKOM NA LINK OVDE

 

BLOG NAJNOVIJE

Trajna laserska epilacija Alma Soprano ice laserom
Trajna laserska epilacija Alma Soprano ice laserom

Alma Soprano Ice je bezbedan, medicinski ispitan laser, najnovije  tehnologije , koji...


Laserska epilacija
Laserska epilacija

Alma Soprano su globalno inovativni laseri , bazirani na tehnologiji svetlosne energije, r...


Laserska epilacija – Vazno je znati
Laserska epilacija – Vazno je znati

U ZERONA CENTRU Beograd možete bezbolno, bezbedno i trajno uraditi tretmane laserske epil...


  • KONTAKT
  • Mišarska 8, 11000 Beograd
  • +381 11 334 65 96
  • +381 63 226 307
  • info@zerona.rs

Dizajn Creative Web

Sva prava zadržana. 2016. Zerona.rs