Trajna laserska epilacija Alma Soprano ice laserom

Alma Soprano Ice je bezbedan, medicinski ispitan laser, najnovije  tehnologije , kojim se bezbolno i trajno uništavaju malje na celom telu i licu, bez obzira na njihovu boju ili boju kože.

Alma Soprano Ice laser koristi različite talasne dužine, što omogućava da se apsorbuju dlačice ispod kože i zatim toplotom trajno uništi folikul ( koren ) dlake, zajedno sa njenim DNK zapisom .

Pri tome ova vrhunska tehnologija , koja poseduje sistemhladjenja , omogućiće da tretman bude bezbolan i bez neprijatnih posledica opekotina , po čemu smo unikatni u Srbiji.

Folikuli dlaka koje se nalaze u aktivnoj fazi rasta predstavljaju najbolji cilj za lasersku epilaciju. Treba napomenuti da se prosečno u fazi rasta (anagena faza) nalazi od 70-90 % dlaka (istovremeno), u fazi regresije (katagena faza) 1 %, a u fazi odmora, tj. ispadanja (telogena faza) 10-30 % dlaka.

Da bi se folikul dlake uništio osim što mora biti u anagenoj fazi potrebno je da laser ima dovoljnu količinu energije i odgovarajuću talasnu dužinu , što Alma Soprano Ice laser obezbedjuje.

Talasne dužine i konstrukcija laserskih glava Alma SopranoIce lasera daju  mogućnost tretiranja i rešavanja problema dlaka drugačijeg pigmenta i debljine i omogućavaju da se tretiraju  različite boje kože po čemu smo  jedinstveni u Srbiji.

 

U ZERONA CENTRU gde će vas dočekati naš tim lekara i  fizioterapeuta i sa savremenom laserskom tehnologijom možete se bezbedno i trajno rešiti svih neželjenih dlačica na licu i telu.

SAZNAJTE VIŠE KLIKOM NA LINK OVDE

 

BLOG NAJNOVIJE

Laserska epilacija – Vazno je znati
Laserska epilacija – Vazno je znati

U ZERONA CENTRU Beograd možete bezbolno, bezbedno i trajno uraditi tretmane laserske epil...


Laserska epilacija
Laserska epilacija

Alma Soprano su globalno inovativni laseri , bazirani na tehnologiji svetlosne energije, r...


Trajna laserska epilacija Alma Soprano ice laserom
Trajna laserska epilacija Alma Soprano ice laserom

Alma Soprano Ice je bezbedan, medicinski ispitan laser, najnovije  tehnologije , koji...Dizajn Creative Web

Sva prava zadržana. 2019. Zerona.rs