ULTRAZVUČNI PILING

Ultrazvučni piling je u potpunosti bezbolna i bezbedna vrsta pilinga koji se izvodi DERMAPEEL špatulom preko koje se ultrazvukom deluje na kožu lica.

KAKO DERAPEEL DELUJE I ZAŠTO JE SJAJAN?

Dermapeel ultrazvuk omogućava uklanjanje površinskih i dubokih nečistoća kao i mrtvih ćelija kože i utiče na otvaranje pora. Koža je nakon tretmana dubinski očišćena i spremna da upije sve hranljive sastojke nege koja sledi.

Ono što ga čini posebno sjajnim je što nema mehaničkog efekta (kao kod klasičnih pilinga) te je pogodan i za tanku i osetljivu kožu. Takodje podstiče proizvodnju kolagena i elastina što ga čini sjajnim saveznikom bioloških tretmana i raznih tretmana podmladjivanja i održavanja mladkolikosti i zdravlja kože.

KAKO SE IZVODI I KAKAV JE SAM POSTUPAK?

Dermapeel je deo redovne higijene lica, koji je u potpunosti bezbolan i bezbedan. Dermapeel špatulom se prelazi preko površine lica i tokom čega se pore čiste i otvaraju, nakon čega sledi nega. Postupak se ponavlja 2-3 puta mesečno u zavisnosti od tipa kože, godina i potreba.

Ima 2 funkcije:

1. Piling – uklanjanje mrtvih ćelija, sebuma i dubinskih i površinskih nečistoća.

2. Jonoforeza – metoda koja koristi blagu električnu energiju i preko negativno naelektrisanih jona pomaže bolju penetraciju korisnih molekula iz kozmetičkihpreparata dublje u kožu – koristi se nakon nanošenja seruma.

Zahvaljujući moćnom a ipak blagom dejstvu ultrazvučnog pilinga preporučujemo ga kao uvod u veliki broj tretmana lica i kao podršku u održavanju zdravlja i blistavosti kože.

ULTRAZVUČNI PILING CENA

2.000 rsd

BLOG NAJNOVIJE

Efekat i moć hemijskih pilinga
Efekat i moć hemijskih pilinga

Hemijski pilinzi su u poslednjih par godina postali jako popularan i omiljen tretman zahva...Dizajn Creative Web

Sva prava zadržana. 2020. Zerona.rs

Ponovo počinjemo sa radom od 27.aprila.

Termine možete zakazati na broj mobilnog ili putem Instagrama.