HIDRATACIJA KOŽE

 

PHYTOMER je jedna od malobrojnih brendova za negu kože koja ima sopstveni istraživački i razvojni centar i prvi brend u Francuskoj, koji je sporveo klinička testiranja efikasnosti preparata. U svojim preparatima koriste, morsku biotehnologiju, koja aktivira  morske mikroorganizme da proizvedu i transformišu aktivne sastojke, bez dodatka aditiva ili veštačkih komponenti.

Tretman Phytomer - Prirodom do mladosti, podrazumeva tretmane lica, kombinacije sa različitim vrstama  masaža i maski  sa prirodnom kozmetikom. Navodimo samo neke...

TRETMAN EYE PERFECTION, za predivne oči koje zrače mladošću

EXTENDED YOUTH TRETMAN, za popunjavanje bora, učvršćivanje  i regeneraciju kože

PIONEER TREATMENT, za čvršću i glatkiju kožu koja sija obnovljenim sjajem

U ZERONA CENTRU, naš tim lekara će vam pogledati kožu i preporučiti , koji od PHYTOMER tretmana najviše odgovara vašim potrebama i zahtevima.

Tretman Phytomer – Tretman EYE PERFECTION

Prirodan, efikasan i opuštajući tretman za predivne oči koje zrače mladošću.

Za osetljivi deo kože oko očiju, koji zbog ritma savremenog čoveka, često pokazuje umor, tamne kolutove , nadutost i oko koga se stvaraju bore.

Tretman EYE PERFECTION, se sprovodi različitim vrstama masaži i maski prirodne kozmetike.

Ovaj osetljivi predeo oko očiju tretiramo prirodnim, biološkim preparatima PHYTOMER, koji kao krajnji rezultat daju efekat odmornog oka, koža je prosvetljena, a bore, nadutost i podočnjaci su značajno manje vidljivi.

Specijalni balzam za masažu očiju smanjuje tanke linije i  bore oko očiju, tamne krugove i znake umora, dok aktivne supstance Marine Criste i Delesseria Sanguinea ulja, stimulišu cirkulaciju i regeneraciju ćelija i proizvodnju kolagena.

Koža se hrani i stvaraju se idealne zalihe elemenata u tragovima , čime postaje jača i otpornija na ćelijski zamor.

Maska za blistavi sjaj očiju , zahvaljujući svom jedinstvenom sastavu prosvetljava konturu oka i štiti  i podmladjuje tanku kožu zone oka. Ovom maskom, stimuliše se proizvodnja prirodnog odbrambenog proteina u koži (Éternelle Marine ), koji vraća sjajan  izgled lica, svežinu i blistavi sjaj koži i očima.

Maska za oči za ispravljanje bora  i oživljavanje svežine - Contour Radieux, redukuje nadutost regiona oko očiju, prosvetljava tamne krugove, aktivira cirkulaciju krvi regiona, hidrira i oživljava konturu oka .

Tretman Phytomer – Tretman EXTENDED YOUTH

Tretman EXTENDED YOUTH, sprovodi se kombinacijom specijalnih masaža lica i maski, vrhunskim francuskim preparatima PHYTOMER.

U svojim preparatima koriste, morsku biotehnologiju, koja aktivira  morske mikroorganizme da proizvedu i transformišu aktivne sastojke, bez dodatka aditiva ili veštačkih komponenti.

Tretman EXTENDED YOUTH, sadrži 3 ključna koraka u efikasnom obnavljanju površine kože, popunjavanja bora i restrukturiranja lica. Već posle jednog tretmana primećuju se razlike i posle njega dobro se osećate, koža je zategnutija i glatkija.

Tretman  obuhvata čisćenje kože, detoksikaciju i masažu  lica sa Oligoforce serumom za jačanje i popunjavanje bora. Ovaj moćni serum daje koži idealnu zalihu potrebnih  elemenata u tragovima, ojačava je  i sprečava njen ćelijski zamor.

U okviru tretmana se koriste preparati:

· Koncentrat za bore, koji popunjava tanke linije i bore ;

· Večita morska srž, koji štiti kožu od slobodnih radikala ;

· Marine Criste, koji  uglađuje kožu i ostavlja je svetlijom ;

· Ahnfeldia concina, koji  hidrira i ponovo najedrava kožu

Na kraju tretmana EXTENDED YOUTH,  se stavlja maska za zatezanje i umirivanje s Marine Criste sastojkom.

Tretman Phytomer –  PIONEER TREATMENT

PIONNER TREATMENT,  podrazumeva tretmane lica, kombinacije sa različitim vrstama  masaža i maski  sa prirodnom kozmetikom francuske kuće PHYTOMER.

PHYTOMER  u svojim preparatima koristi, morsku biotehnologiju, koja aktivira  morske mikroorganizme da proizvedu i transformišu aktivne sastojke, bez dodatka aditiva ili veštačkih komponenti.

Otkrijte originalnu masažu lica u izuzetnom tretmanu sa trenutno vidljivim rezultatima. Nivo biotehnološke efikasnosti za čvršću i glatkiju kožu koja sija obnovljenim sjajem.

Tokom  tretmana koriste se odabrana dragocena ulja koja štite, poboljšavaju vidno tonus i hrane kožu (Morio Orchid ulje, Dictyopteris, Ulje caklenjače) kao i dve različite maske za zatezanje i preoblikovanje kože lica, Marine Criste i Morski Polimeri. One poboljšavaju asorpciju ranije nanetih sastojaka, učvršćuju potporni sloj kože,  čine je svetlijom i ugladjuju bore .

 

 

BLOG NAJNOVIJE

Efekat i moć hemijskih pilinga
Efekat i moć hemijskih pilinga

Hemijski pilinzi su u poslednjih par godina postali jako popularan i omiljen tretman zahva...Dizajn Creative Web

Sva prava zadržana. 2020. Zerona.rs

Ponovo počinjemo sa radom od 27.aprila.

Termine možete zakazati na broj mobilnog ili putem Instagrama.