Zerona centar tim

Dr Mirjana Sočivica

U službi zdravlja I lepote, lekar specijalista, posle dugogodišnjeg edukovanja u zemlji I inostranstvu će vam svojom stručnošću I iskustvom pomoći da zaustavite vreme, unapredite zdravlje I dostignete najbolju sebe. Dr Mirjana Sočivica je stručni konsultant Zerona centra. 
 

Milica Lazić

Diplomirala na Višoj zdravstvenoj školi strukovnih studija u Beogradu, smer Viši dijatetičar-nutricionista. Milica je sa nama od samog osnivanja Zerona centra, već 9 godina, i vodeći je terapeut za lasersku epilaciju. Do sada je uradila preko 5000 tretmana laserske epilacije I zna apsolutno sve o trajnom uklanjanju dlačica. Pored epilacije Milica je angažovana i na tretmanima mršavljenja kao i na pravljenjima programa ishrane.

 

Marijana Mićić

Diplomirala na Višoj zdravstvenoj školi strukovnih studija u Beogradu, smer Fizioterapeut. Marijana je sa nama već 5 godina I vodeći je terapeut za oblast mršavljenja I anticelulit tretmana. Ručna limfna drenaža i maderoterapija su njena specijalnost. Takođe je aktivna I na tretmanima laserske epilacije.

 

Maja Paunović

Diplomirala na Visokoj medicinskoj školi strukovnih studija u Ćupriji, smer strukovni fizioterapeut. Maja se priključila našem centru 2018.godine I odmah je postala miljenica mnogih naših stalnih klijenata. Terapeut je za oblast mršavljenja I anticelulit tretmana. Posle anticelulit masaže koju Maja uradi noge su vam kao perce a bez ijedne modrice.

 

Olivera Veljković

Diplomirala je na Visokoj zdravstvenoj školi strukovnih studija, smer strukovni fizioterapeut.Terapeut je za oblast mršavljenja i anticelulit tretmana. Priključila se našem timu 2019.godine i veoma brzo ovladala tehnikama rada nimalo lakim Velashape 3 aparatom. Svojom smirenošću i strpljivošću daje novu vrstu energije našem timu.

BLOG NAJNOVIJE

Pričali smo o laserskoj epilaciji sa pevačem
Pričali smo o laserskoj epilaciji sa pevačem "Lexington benda" Bojanom Vaskovićem i njegovom suprugom, inače lekarkom, Aleksandrom

Pričali smo o laserskoj epilaciji sa našim starim klijentima pevačem "Lexington b...


Alma Soprano Titanium
Alma Soprano Titanium

  Ukoliko niste zalutali na naš sajt istražujući metal titanijum jer se spr...


Nehirurški lifting u 8 tačaka
Nehirurški lifting u 8 tačaka

Kada je u pitanju podmlađivanje lica, segment estetske medicine ne prestaje da se razvija...


Rešite se podočnjaka
Rešite se podočnjaka

Podočnjaci predstavljaju veliki estetski problem i kod muškaraca i kod žena, naro...


Promo dan nege lica 02.12.2017
Promo dan nege lica 02.12.2017

HAPPY DAY U ZERONA CENTRU U SUBOTU 02.12.2017.   Tretmani lica od 20-50% ...Dizajn Creative Web

Sva prava zadržana. 2019. Zerona.rs