Rešite se podočnjaka

Podočnjaci predstavljaju veliki estetski problem i kod muškaraca i kod žena, naročito kada su jako izraženi i teško se prikrivaju. Nastaju zbog velike koncentracije melanina u regiji oka i povećane dilatacije krvnih sudova.

Ovaj problem nije prisutan samo kod starijih osoba, već muči i mlade. Faktori koji mogu uzrokovati i pogoršati podočnjake su genetska predispozicija, pušenje, loša cirkulacija, loša ishrana, alergijske reakcije, nepravilni ritam spavanja, poremećaja u menstrualnom ciklusu i stres.

Tamni kolutovi oko očiju nisu uvek samo i estetski problem, već mogu biti simptom i neke bolesti kao što su alergije, oboljenja bubrega, preteranog sunčanja, poremećaj funkcije štitne žlezde.

Postoje različite vrste podočnjaka; pigmentirani (tamni), u vidu vrećica ispod očiju, udubljeni i kombinovani, kao i različiti efikasni načini da se nehirurškim putem uklone, a da efekat posle tretmana bude prirodan!

U Zerona Centru postoji nekoliko tehnika kojima se rešava ovaj problem u zavisnosti od toga o kakvim podočnjacima je reč, kao i od godina pacijenta.

Tretman EYE PERFECTION ,prirodan, efikasan i opuštajući tretman koji se sprovodi različitim vrstama masaži i maski prirodne kozmetike. Ovaj osetljivi predeo oko očiju tretiramo prirodnim, biološkim preparatima PHYTOMER, koji kao krajnji rezultat daju efekat odmornog oka, koža je prosvetljena, a bore, nadutost i podočnjaci su značajno manje vidljivi. Vraća se sjajan izgled lica, svežina i blistavi sjaj koži i očima.

Mezoterapija podočnjaka predstavlja najsavremeniju i veoma efikasnu proceduru. Zahvaljujući specijalno pripremljenim koktelima, namenjenim isključivo za regiju ispod oka, ona pospešuje cirkulaciju, jača krvne sudove i ubrzava limfnu drenažu, čime se tečnost nakupljena ispod oka adekvatno drenira a kesice ispod oka resorbuju. Tretman se radi u seriji od 3-5 ponavljanja na 7 dana.

Limfna drenaža u predelu očiju i čela sa ciljem da bi se ubrzala mikrocirkulacija regiona, čime se eliminišu otoci i tamne mrlje. Najbolje je za edematične tamne krugove (one sa oticanjem kapaka) i radi se serijski, rezulati su brzo vidljivi i već posle posle prvog tretmana.

Hemijski piling, uglavnom je indikacija za podočnjake sa viškom pigmenta - one sa smeđom bojom. Koristi se da se “izbeli” to područje kože, čime se eliminišu mrlje. Tretman se izvodi nedeljno ili dvonedeljno, u ukupnom proseku od 5-7 sesija.

Kada je očna duplja veoma duboka postoji prirodna senka, što pogoršava vizuelno tamno područje. U ovim slučajevima, Tretman hijaluronskom kiselinom je najidealnije rešenje. Ona stimuliše stvaranje mreže kolagena i smanjuje transparentnost kože u očnoj regiji.Takođe pomaže u smanjenju razlike u nivou između obraza i podočnjaka. Postupak se izvodi u jednoj sesiji i efekat traje do godinu dana..

Za više informacija o ponuđenim tretmanima pozovite nas na 063226307

BLOG NAJNOVIJE

Nega lica - Mezoterapija lica - Anti Aging Tretmani
Nega lica - Mezoterapija lica - Anti Aging Tretmani

Mezoterapija je sigurna, bezbedna i bezbolna nehirurška terapija, kojom se vitamini...


Promo dan nege lica 02.12.2017
Promo dan nege lica 02.12.2017

HAPPY DAY U ZERONA CENTRU U SUBOTU 02.12.2017.   Tretmani lica od 20-50% ...


Vise o mezoterapiji lica
Vise o mezoterapiji lica

Mezoterapija je sigurna, bezbedna i bezbolna  nehirurška  terapija, ...


Nehirurški lifting u 8 tačaka
Nehirurški lifting u 8 tačaka

Kada je u pitanju podmlađivanje lica, segment estetske medicine ne prestaje da se razvija...


Rešite se podočnjaka
Rešite se podočnjaka

Podočnjaci predstavljaju veliki estetski problem i kod muškaraca i kod žena, naro...Dizajn Creative Web

Sva prava zadržana. 2021. Zerona.rs

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.