Pričali smo o laserskoj epilaciji sa pevačem "Lexington benda" Bojanom Vaskovićem i njegovom suprugom, inače lekarkom, Aleksandrom

Pričali smo o laserskoj epilaciji sa našim starim klijentima pevačem "Lexington benda" Bojanom Vaskovićem i njegovom suprugom, inače lekarkom Aleksandrom .

Aleksandra, pre odprilike 2 godine posetila si naš centar I uradila svoj prvi tretman laserske epilacije, kako si se odlučila za tu proceduru i otkud da dođeš baš kod nas?

"Sama pomisao da trajno ukloniš dlačice sa kože zvuči sjajno. Međutim, nisam apsolutno ništa znala o toj proceduri i nikako nisam mogla da se odlučim gde da uradim tretman. Sumnje su mi bile vezane pre svega za aspekt bezbednosti ali i efikasnosti. Brinule su me moguće opekotine, bila sam ubeđena da je proces  bolan a pri tom i sumnjičava u efikasnost rezultata epilacije.

Međutim, kroz razgovor sa prijateljicom, koja je inače lekar i dobro poznaje tu proceduru, dobila sam odgovore na sve nedoumice koje sam imala.

Rekla mi je da se kompanija "Alma" koja proizvodi lasere za epilaciju  u poslednjih 10 godina izdvojila na svetskom tržištu kao najkvalitetnija i da baš njihov aparat u Beogradu ima Zerona centar, i eto, tako sam još krajem 2017.godine prvi put i došla kod vas."

Počeli smo tada sa epilacijom nogu i odradili ukupno 6 tretmana. Da li je laserska epilacija ispunila tvoja očekivanja?

"Apsolutno! Dlačice više ne rastu i zaista sam prezadovoljna, a da nije takav rezultat sigurno da sada ne bismo radili ovaj intervju (smeh)"

Za ove dve godine, koliko se poznajemo, poslala si nam sigurno preko 20 novih klijenata, između ostalog  čak si i muža nagovorila da dođe.  Boki, kakav je tvoj utisak o laserskoj epilaciji kod nas ?

"Ti se sećaš da sam ja došao kod vas vrlo skeptičan budući da sam već radio epilaciju ranije, ali u jednom drugom centru, i da su rezultati bili loši a proces veoma bolan.

Međutim, već tokom tretmana kada sam se uverio da ništa ne boli pomislio sam da ovaj put epilacija može ispasti kako treba, a pogotovo nakon 10 dana kada su mi dlačice počele ispadati iz korena stekao sam mnogo više poverenja u vas i vaš aparat"

Laserska epilacija je trenutno vodeća kozmetička procedura u svetu. Većina naših klijenata su dame, međutim u poslednje vreme sve više muškaraca nam dolazi na tretmane. Kako gledaš na to iz ugla modernog muškarca?

"Činjenica je da je laserska epilacija tretman koji najviše privlači žene i mogu misliti kakav je spas kada ne moraju više da briju ili depiliraju noge, pazuh, ruke, nausnice,  praktično, celo telo.

Što se muškaraca tiče, smatram da je taj tretman apsolutno normalna stvar. Ja sam hteo da trajno uklonim dlačice sa ramena i grudi. Inače, nisam preterano maljav, ali su mi dlačice na tim regijama smetale i hteo sam da ih se rešim.

Pošto sam aktivno igrao fudbal kao klinac, a i danas ga redovno i igram i pratim, znam da čak i mnogi fudbaleri  dolaze na epilaciju nogu jer im se zbog opreme koju nose na terenu i dlačica na potkolenicama stvara iritacija kože.

Upravo zato verujem da će u godinama koje predstoje,  broj muškaraca na tretmanu epilacije biti sve veći"

Vas dvoje sada dolazite na tretman "održavanja" koji se ponavlja jednom u godinu ipo dana do dve godine. Boki, ti si bio pre par nedelja, a ti, Aleksandra, svoj tretman moraš da odložiš na neko vreme budući da si u drugom stanju.

"Iskreno, to mi uopšte  nije teško palo budući da još uvek uopšte nemam dlačica na nogama iako sam poslednji tretman radila upravo pre godinu ipo dana"

Aleksandra, za ove dve godine od kako smo se upoznali dosta se toga promenilo i kod vas i kod nas. Prvo si  diplomirala na Medicinskom fakultetu u Beogradu a još bitnije  je to da očekujete još jedno dete, ovaj put dečaka. To su zaista predivne vesti. Naše čestitke!

"Hvala, zaista smo presrećni! Kako mi predstoje nove slatke obaveze, neko vreme ćete se družiti samo sa Bojanom"

Zato se već iduće godine vidimo na tretmanima epilacije nekih novih regija.

"Posle porođaja i nakon što, na vašu preporuku, sačekam par meseci da mi se hormoni malo stabilizuju, nastavljam sa procesom epilacije, ali ovaj put nekih drugih regija. Međutim, viđaćemo se mi i pre toga na tretmanima limfne drenaže i anticelulita. Verujem, trebaće mi nakon porođaja (smeh)"

Važi, Sandra, družićemo se! Boki, mi ćemo se viđati narednih meseci budući da si rešio da ovaj put epiliraš nadlaktice. Međutim, ono što kompletan tim Zerona centra sa nestrpljenjem očekuje jeste veliki koncert "Lexington benda" u Beogradskoj areni 8.marta 2020.godine!

"Tako je. Prošle godine smo pravili koncert na Tašmajdanu i bilo je zaista mnogo ljudi i atmosfera  je bila sjajna, tako da smo rešili da sledeće godine "osvojimo" i Beogradsku arenu.

Nedavno smo izbacili novu pesmu "Venama", a narednih meseci sledi još nekoliko singlova, tako da ćemo predstojeći koncert dočekati spremni. I, bez neželjenih dlačica.  (smeh)"

BLOG NAJNOVIJE

Alma Soprano Titanium
Alma Soprano Titanium

  Ukoliko niste zalutali na naš sajt istražujući metal titanijum jer se spr...


Trajna laserska epilacija Alma Soprano ice laserom
Trajna laserska epilacija Alma Soprano ice laserom

Kompanija Alma predstavila je svoj najnoviji model uređaja za lasersku epilaciju na sajmu...


Laserska epilacija
Laserska epilacija

Alma Soprano su globalno inovativni laseri , bazirani na tehnologiji svetlosne energije, r...


Pričali smo o laserskoj epilaciji sa pevačem
Pričali smo o laserskoj epilaciji sa pevačem "Lexington benda" Bojanom Vaskovićem i njegovom suprugom, inače lekarkom, Aleksandrom

Pričali smo o laserskoj epilaciji sa našim starim klijentima pevačem "Lexington b...


Laserska epilacija – Vazno je znati
Laserska epilacija – Vazno je znati

U ZERONA CENTRU Beograd možete bezbolno, bezbedno i trajno uraditi tretmane laserske epil...Dizajn Creative Web

Sva prava zadržana. 2019. Zerona.rs