ZERONA BOOSTERI

Zerona boosteri su uspešna kombinacija termičkih efekata i biostimulativnog svetla, koji omogućavaju gubitak kilograma i centimetara.

Kao rezultat dolazi do realnog gubljenja masti iz organizma, a ne privremenog gubitka vode.

Metoda se zasniva na prirodnom biološkom dejstvu svetlosti, koje ima i korektivno dejstvo na određene kritične regije (stomak, bokovi, butine, nadlaktice).

Zerona shape Booster lampe utiču na vidljivo smanjenje celulita, povećan dotok krvi u tkiva i uopšteno bolju cirkulaciju, detoksikaciju tela, podmladjuju kožu, smanjuju bolove u zglobovima i tetivama I imaju antiinflamatorni efekat.

Ova metoda ima dvostruko dejstvo:

1. Termolipoliza – intezivno dubinsko zagrevanje tkiva specifičnim svetlom koje pretvara mast u tečnost i podstiče lipolizu – oslobađanje masti iz masne ćelije

2.vFoton – biostimulacija – fotoaktivacija biohemijskih procesa u regijama koje su direktno izložene delovanju svetlosti stvara brzu aktivaciju i revitalizaciju ćelija puneći ih novom energijom.

Sinergijski efekat ova 2 dejstva ima za rezultat poboljšanje cirkulacije u tkivima organizma što samim tim stvara mnogo pogodniju sredinu u telu za gubitak masnih naslaga.

Zerona booster lampe nalaze se u našim paketima za mršavljenje koje mozete pogledati na stranici MRŠAVLJENJE I ANTICELULIT TRETMANI

BLOG NAJNOVIJE

Intenzivni anticelulit program od 3 nedelje
Intenzivni anticelulit program od 3 nedelje

U susret toplijem vremenu pripremili smo za naše dame ponudu od 3 razlicita paketa ...


Zerona laser- preoblikovanje tela
Zerona laser- preoblikovanje tela

Pravi izbor za uklanjanje masnih naslaga i preoblikovanje tela je Zerona laser. Prilikom s...


  • KONTAKT
  • Mišarska 8, 11000 Beograd
  • +381 11 334 65 96
  • +381 63 226 307
  • info@zerona.rs

Dizajn Creative Web

Sva prava zadržana. 2016. Zerona.rs